Een website laten maken. Bepaal jouw prijs

Laat ons weten wat jouw project is
Een website laten maken. Bepaal jouw prijs 1
Website. nieuwe stijl

We gaan bouwen volgens de laatste inzichten, met de meest recente technieken. Samen leveren we de bouwstenen aan voor jouw tempel op het web. Een gebouw die jouw imago uitstraalt en ondersteunt.

 

Een website laten maken. Bepaal jouw prijs 2
Hoog. bezoek

Trots op je website. Maar dan? Natuurlijk gaan we goede vrienden met Google worden. Want daar komen je bezoekers nu eenmaal vandaan. De website wordt tijdens de bouw geprepareerd om het beste plekje te gaan bezetten.

Een website laten maken. Bepaal jouw prijs 3
Persoonlijk. contact

Het persoonlijk contact met jou als opdrachtgever staat centraal. We moeten immers jouw wensen vertalen in beeld en tekst. Persoonlijk contact kan en mag niet ontbreken. Skype is wat ons betreft een prima variant op het persoonlijke contact.

 

Een website laten maken. Bepaal jouw prijs 4
MOOI. RESULTAATGERICHT

Alleen mooie plaatjes maken geen website met rendement. Ons design en samenstelling van websites zijn gericht op conversie. Resultaat van bezoekers in de vorm van reacties via telefoon, webformulier, e-mail of een aankoop.

Een website laten maken. Bepaal jouw prijs 5
SOCIAAL. BEWOGEN

De kracht van Social Media is haar vermogen om te verspreiden. Inhoud van je website actief onder de aandacht te brengen van velen. Jouw te bouwen website, daar zijn de Social Media platforms in geïntegreerd.

Een website laten maken. Bepaal jouw prijs 6
WOORD. EN DAAD

Éen beeld zegt meer dan 1000 woorden. Maar zonder woorden geen bezoekers. Onze tekstschrijver staat je bij met woord en daad, om zo optimaal mogelijk converterende teksten aan je website toe te voegen.

jOUW PRIJS AANVRAGEN

  • Gegevens aanvrager