Een 'werken bij' video is een visuele presentatie die bedrijven gebruiken om potentiële sollicitanten een kijkje achter de schermen te geven en hen een beter inzicht te bieden in de bedrijfscultuur, werkomgeving en de mensen die er werken. Het doel van een 'werken bij' video is om niet alleen vacatures te promoten, maar ook om een authentiek beeld te schetsen van hoe het is om voor dat specifieke bedrijf te werken.
Typische elementen die je in een 'werken bij' video kunt verwachten, zijn onder andere:
- Bedrijfscultuur: Een korte beschrijving van de kernwaarden, missie en visie van het bedrijf om een idee te geven van de heersende bedrijfscultuur.
- Werkomgeving: Beelden van de kantoren, werkruimtes of productieomgeving om potentiële werknemers een indruk te geven van waar ze zouden werken.
- Teamleden: Korte interviews met werknemers van verschillende afdelingen of niveaus, waarbij ze hun perspectief delen over het werken voor het bedrijf.
- Projecten en Taken: Een overzicht van de soorten projecten en taken waaraan medewerkers werken, met mogelijk wat beelden van het werk in actie.
- Voordelen en Ontwikkelingsmogelijkheden: Informatie over secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals trainingen, doorgroeimogelijkheden en andere voordelen die het bedrijf biedt.
- Sollicitatieproces: Een korte uitleg over het sollicitatieproces, inclusief hoe sollicitanten kunnen solliciteren en wat ze kunnen verwachten.
Deze video's zijn niet alleen nuttig voor werkzoekenden, maar ook voor bedrijven om zich te onderscheiden in de arbeidsmarkt en potentiële kandidaten aan te trekken. Door een transparant beeld te geven van de bedrijfscultuur en werkomgeving, helpen 'werken bij' video's om de juiste match tussen het bedrijf en de sollicitant te vinden.
Dus, zit jij te springen om medewerkers? Wat zou beter werken denk je. Een vacaturetekst op je website, of een jongedame die enthousiast vertelt hoe geweldig het is om in jouw organisatie te werken? Juist! Beide!
Ben jij foutloos?
Nou ja, wij in ieder geval niet. Maar ons werk bestaat wel voor een belangrijk deel uit fouten oplossen. Fouten oplossen op websites tenminste. En het beeld dat zich voltrekt, is dat hoe minder fouten er op een website voorkomen, des te beter kan je de concurrentie aan met andere websites in het streven naar een hogere positie in Google. Een paar van die fouten hebben we gebruikt op een top 1o samen te stellen.
Lees hem eens door, wellicht kan het ook jou helpen in je concurrentiestrijd!
👇 Vul in en hij komt naar je toe: