Nieuw: Litespeed hosting

Nieuw: Litespeed hosting

Nieuw: Litespeed hosting 1

Lightspeed hosting. Zo snel als het licht.

LiteSpeed webserver is de snelste webserver in de markt, ontwikkeld door LiteSpeed technologies. Deze staat bekend om de hoogste snelheid en doelmatige afhandeling. De webservers zijn het meest moderne wat er op dit moment op de markt verkrijgbaar is.
De doelmatigheid bestaat er uit dat de nieuwste cachingtechnieken bij ons beschikbaar zijn om website of webshop op maximale snelheid te krijgen, zonder dat je je zelf hoeft te beslommeren over allerlei instellingen.

Waarom is snelheid belangrijk?

Websites moeten geschikt zijn voor alle beeldformaten en ze moeten snel zijn; iedereen weet dat inmiddels. Toch lijken veel website-eigenaren zich nog niet helemaal bewust van het belang van snelheid. Dat wordt duidelijk als je een willekeurig aantal grote en kleine sites op de benchmark legt. Het gaat er dan met name om, dat er een aanzienlijke categorie is, die ronduit slecht scoort. Hoe belangrijk het ook is om je website te optimaliseren, de dominante factor voor snelheid is hosting.
De gevolgen zijn al een aantal jaren zichtbaar in de scorelijsten van Google. Google is er in eerste instantie op gericht om het leven van haar gebruikers zo comfortabel mogelijk te maken. Reden genoeg, om nog eens kritisch naar jouw oplossing te kijken voor hosting.

De voordelen van LiteSpeed hosting

  • Altijd uitgerust met nieuwste technologie
  • HTTP/3 en TLS 1.3 standaard ingebouwd
  • Tot wel 40x snellere afwikkeling vanPHP instructies
  • Door slimme compressie minder rekentijd nodig
  • Speciaal voor WordPress afgestemd voor extra snelheid
  • Zonder te tweaken direct te gebruiken

Daarom draait onze server op LiteSpeed met wereldwijde CDN voor decentrale laden van  afbeeldingen en andere mediabestanden.

Direct beschikbaar

Litespeed hosting is direct beschikbaar. Wij verzorgen de beslommeringen van de verhuizing.
Meld je hier aan voor  meer informatie.

digitale helpdesk
Support nodig?Digitale helpdesk

Heb je hulp nodig bij dit onderwerp, of heb je vragen? Reageer dan hieronder op dit blogonderwerp of maak → hier een ticket aan.

Reageer

*Vul alle velden volledig in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Blogs

DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN 2
Geschreven door Jan Atsma | 18 november 2020
DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN
Wat betekent DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN Dit staat voor staat voor Non-Existent Domain. Heb je hulp nodig bij dit onderwerp, of heb je vragen? Reageer dan hieronder op dit blogonderwerp of maak →...
Privacyverklaring als valse belofte. 3
Geschreven door Jan Atsma | 2 juli 2020
Privacyverklaring als valse belofte.
'Veel beloven en weinig geven, doet de gek in vreugde leven' Hoe kan je een dodelijk saai onderwerp als Privacywetgeving toch tot leven brengen? Privacy is in de praktijk een...
tips weggever
Geschreven door kitty | 22 juni 2020
10 tips voor de samenstelling van een goede weggever
Tip 1. Zorg voor waardevolle content Deze tip, staat met stip op 1. Immers, heeft de inhoud van je e-book geen toegevoegde waarde voor de 'downloader', dan sla je de...