BMFITT

Iedereen weet dat een appel gezonder is dan een reep. Ik heb me dan ook verder laten opleiden als Leefstijlcoach om geschoold te zijn in vaardigheden die het verschil maken in effectieve begeleiding.

Ik gebruik best-evidence (gedrags) coachingstools, die jou helpen een verantwoorde leefstijl blijvend te integreren in je dagelijkse ritme.

Heb jij ook alle diëten al geprobeerd? Natuurlijk werken ze. Maar zitten de kilo’s er in een mum van tijd weer aan? Dan is de begeleiding met behulp van een erkend gewichtsconsulent iets voor jou. Ik begeleid je van A tot Z. Ik leer je hoe het echt zit met eten. Jij wordt weerbaar en leert op eigen benen te staan om de balans te houden in je voedingspatroon.

Bart Mergler

Zet vandaag nog die eerste stap, Die stap die jou brengt naar een pad die leidt tot een gezonder, fitter en sterker leven. Wij nemen het eerste obstakel weg.

Met de eerste intake krijg je een goed beeld van je begeleider. We bespreken de hoofdlijnen in jouw gezondheid, voedingspatroon en leefstijl. Na het bespreken van jouw doelstelling gaan we gericht op zoek naar een passende strategie die bij je past met mogelijke vervolgstappen.

Created by Jan Atsma | 24 02 2016 | webdesign

Verwante projecten