Een webshop laten maken.

Webshop. Nieuwe stijl

We gaan bouwen volgens de laatste inzichten, met de meest recente technieken. Samen leveren we de bouwstenen aan voor jouw winkel op het web. Een gebouw die jouw imago uitstraalt en voorzien is van jouw merk.

Turn. Key

Bouwen met standaard software maar met flexibele opties. Een kant en klare winkel met alle denkbare mogelijkheden. Je webshop is direct in gebruik te nemen. Je kan je helemaal gaan concentreren op verkoop.

Persoonlijk. Contact

Het persoonlijk contact met jou als opdrachtgever staat centraal. We moeten immers jouw wensen vertalen in beeld en tekst. Persoonlijk contact kan en mag niet ontbreken. Skype is wat ons betreft een prima aanvullende variant op het persoonlijke contact.

Webshop nieuwe stijl. Zichtbaar Effectief

Een webshop laten bouwen met een [uniek en fraai design], [resultaatgericht] en [betaalbaar]. Tarieven vanaf € 999,-

WEBSHOPS INCLUSIEF:

spacer

Veilig. Betalen

Veilige betaalopties zijn cruciaal voor een succesvolle webshop. iDeal, Paypal, Sofort, Creditcards, wij implementeren alle door u gewenste betaalsystemen. Als merchant partner bevelen wij Sisow aan.

Sociaal. Bewogen

De kracht van Social Media is haar vermogen om te verspreiden. Inhoud van je webshop actief onder de aandacht te brengen van velen. Jouw te bouwen webshop, daar zijn de Social Media platforms in geïntegreerd.

Woord. En daad

Éen beeld zegt meer dan 1000 woorden. Maar zonder woorden geen bezoekers. Onze tekstschrijver staat je bij met woord en daad, om zo optimaal mogelijk converterende teksten aan je webshop toe te voegen.